zoeken

Cafe Restaurant Aan de Meule

Gepubliceerd op vrijdag 20 September 2013

Project van de maand september: voor Cafe Restaurant aan de Meule in Beek mochten wij al meerdere glasprojecten uitvoeren. In december 2010 is de entree al eens onder handen genomen en nu mochten we een hardglas wand monteren. Wij willen Michel Reijnders bedanken voor zijn opdrachten en het vertrouwen in HGB.

Meer informatie

RVS balustrade

Gepubliceerd op Maandag 19 Augustus 2013

Project van de maand augustus: De balustrade is uitgevoerd met RVS glasbuis profiel en voorzien van gelaagd brons glas. De balustrade is gemaakt in samenwerking met de firma M-tech service uit Landgraaf, Ralf Maka.

Meer informatie

Balustrade bij trap

Gepubliceerd op Maandag 17 Juni 2013

Project van de maand - balustrade bij trap. Deze hal heeft een flinke opknap ondergaan. De zwaar houten balustrade is verwijderd en vervangen door 10mm veiligheidsglas met RVS accenten. De RVS bevestigingsdoppen en de RVS manchetten op elke trede geven een mooi effect. De hal heeft een heel andere, meer moderne uitstraling.

Meer informatie

Rabobank Glashelder?

Gepubliceerd op Zaterdag 20 April 2013

Hoezo, Rabobank Glashelder? Jazeker, de nieuwe Rabowinkel in Sittard is "glashelder". Er is veel hardglas toegepast van HGB: een gebogen balustrade, vaste wanden en 4 Magneo schuifdeuren voor de spreekkamers. In samenwerking met Interieurbouw Leunissen uit Beek is het project gerealiseerd. Wij wensen de Rabobank veel succes met deze mooie nieuwe lokatie.

Meer informatie

Nieuwe entree deur Leunissen Interieur

Gepubliceerd op Woensdag 10 April 2013

Nieuwe entree deur naar kantoor uitgevoerd met een veerbekrachtigde onderschoen Unica Biloba. Het systeem heeft als voordeel dat er geen gat voor een vloerveer hoeft te worden gemaakt. Tevens is er gekozen voor grijs gehard floatglas wat een mooi licht effect geeft.

Meer informatie

Glazen werkplekken bij Spronken Beek

Gepubliceerd op Donderdag 28 Februari 2013

Bij autobedrijf Spronken Citroen in Beek zijn er 2 open werkplekken gecreëerd van blank gehard glas en een geluidwerende tussen wand.

Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring