zoeken


Douchecabine op maat


Gepubliceerd op Dinsdag 6 Oktober 2015

Heeft u een afwijkende maat douchecabine of speciale wensen? Laat het ons weten.  Bij aankoop van een douchedeur of douchewand, een professionele onderhoud- en reinigingsset cadeau, zolang de voorraad strekt.  Het glas kan eventueel worden voorzien van een vuilafstotende coating tegen kalk of waterresten.

Het gevoel ervaren van geborgenheid als u onder de douche staat, maar óók kunnen genieten van de lichtinval en openheid; dat gevoel creëert u met de keuze voor een glazen douchedeur in uw badkamer.

HGB levert douchedeuren op maat en naar wens van de klant. Al dan niet volledig transparant of voorzien van een motief. Het toepassen van matte banen, het deels matteren is een andere vaak toegepaste optie. En absoluut veilig dankzij het geharde glas. Het glas kan verder nog anti-kalk of water afstotende behandelingen krijgen.
Ruime variatiemogelijkheden gelden niet alleen voor de glazen douchedeuren, maar ook voor het beslag. Wij leggen de vele mogelijkheden graag aan u voor en nemen de tijd om die met u te bespreken.

Daag ons uit via CONTACT

douche-van-glas-01.jpg 

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring