zoeken


Agile schuifdeur Horn

Gepubliceerd op Dinsdag 15 Juli 2014

Project van de maand: Dorma Agile 150 schuifdeur met een totaalmaat van 2750x2750. In opdracht van Moonen Bouw bv uit Nuth mochten wij deze schuifdeur in Horn leveren en monteren. De grote glasplaat is gedeeld omdat het niet mogelijk was om 1 grote glasplaat naar binnen te krijgen. Beide glasplaten zijn met elkaar verbonden middels 2 glasklemmen. De schuifdeur kan vrijwel compleet tussen de wand schuiven.

Meer informatie

St Michael kerk

Gepubliceerd op Dinsdag 25 Maart 2014

Project van de maand februari Sint Michael kerk in Urmond: grote 4 delige hardglas Dorma Agile schuifpui met een totaalafmeting van 5600x2700. In prettige samenwerking met dhr. Jo Mevis van het kerkbestuur hebben we deze pui bij het Maria altaar mogen uitvoeren. Deze pui is gemonteerd om de temperatuur op een aangenaam niveau te houden bij het Maria altaar zodat bij doopsels of andere gelegenheden niet de gehele kerk verwarmd hoeft te worden. De schuifpui is gemaakt van 10mm blank gehard glas. Helderheid, ruimtelijkheid en licht blijven hierdoor gehandhaafd.

Meer informatie

Project omgeving Beek

Gepubliceerd op Donderdag 13 Februari 2014

Project van de maand januari: totaal 18 hardglasdeuren op vloerveren, 2 grote Agile hardglas schuifpuien, totaal 115mtr2 hardglas binnenwanden, 2 glazen balustrades, brandwerende beglazing en enkele isolatie glas reparaties. Een behoorlijk omvangrijk werk uitgevoerd in opdracht van Aannemersbedrijf Winkens BV uit Brunssum. Er zijn diverse werkplekken met glazen wanden gecreëerd met als resultaat: veel licht en transparantie op de werkplekken. Wij wensen de nieuwe eigenaar en gebruiker van het pand veel zakelijk geluk.

Meer informatie

RVS balustrade

Gepubliceerd op Maandag 9 December 2013

Project van de maand november: In samenwerking met Interieurarchitect Margit Kengen uit Schinnen een RVS balustrade geleverd en gemonteerd, voorzien van veiligheidsglas in een particulier woonhuis. De complete ruimte is door Margit Kengen opnieuw ontworpen. Een mooie combinatie van natuurlijke materialen. De ruimte geeft een bijzonder aangenaam en ruimtelijk gevoel. Mede door de toepassing van het heldere glas blijven de originele balken goed zichtbaar. Wij bedanken Margit Kengen en de principaal voor de opdracht en het in ons gestelde vertrouwen.

Meer informatie

Cafe Restaurant Aan de Meule

Gepubliceerd op vrijdag 20 September 2013

Project van de maand september: voor Cafe Restaurant aan de Meule in Beek mochten wij al meerdere glasprojecten uitvoeren. In december 2010 is de entree al eens onder handen genomen en nu mochten we een hardglas wand monteren. Wij willen Michel Reijnders bedanken voor zijn opdrachten en het vertrouwen in HGB.

Meer informatie

RVS balustrade

Gepubliceerd op Maandag 19 Augustus 2013

Project van de maand augustus: De balustrade is uitgevoerd met RVS glasbuis profiel en voorzien van gelaagd brons glas. De balustrade is gemaakt in samenwerking met de firma M-tech service uit Landgraaf, Ralf Maka.

Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring