zoeken


Verticale jaloezieën tussen dubbelglas


Gepubliceerd op Donderdag 11 Oktober 2012

De InVitro jaloezieën bevinden zich tussen het glas en zijn 'van buiten af' te bedienen door middel van een ketting of een draaiknop. De draaiknop uitvoering is bedoeld voor eenheden die uitgevoerd worden uitsluitend met een kantelfunctie.

De jaloezieën zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken waar standaard zonwering aan de binnenzijde snel vuil worden door vocht of dampen. Vuil en stof komen niet meer aan de jaloezie waardoor reiniging zich uitsluitend beperkt tot het schoonmaken van de isolatie glas ruit. Tevens functioneert Invitro natuurlijk als een standaard zonwering, ter verduistering of het weren van zonlicht. Doordat de Invitro tussen het dubbelglas is gemonteerd het product minder storingsgevoelig en zal deze dan ook minder snel stuk gaan. Voor informatie kunt u terecht op ons informatie aanvraag formulier of uiteraard gewoon even bellen. Wij staan u graag te woord en kunnen u, als u voor ons de afmeting van de ruit heeft, een prijs indicatie geven van de Invitro. Soms goedkoper als u denkt!

verticale-jaloezieen-dubbelglas-1.jpg

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring