zoeken


Bewerkt glas


Glas is er in vele soorten en uitvoeringen. Ook op het esthetische, decoratieve vlak. Geloof het of niet, maar toepassingen van glas kunnen bijzondere, stijlvolle of unieke blikvangers zijn.

gs-bewerkt-glas-01.jpg
Denk bijvoorbeeld aan kunstig geslepen spiegels in de hal of badkamer. Of aan fraai figuurglas in de voordeur, waarmee die deur een geheel andere uitstraling krijgt. Maar denk ook aan gespoten motieven in een tussendeur of aan een bedrijfslogo dat is aangebracht in het glazen front van de ontvangstbalie. Zelfs een stijlvol naamplaatje is mogelijk.

Gespoten glas

Met gekleurd glas kunt u de prachtigste effecten bereiken. Glas met een gespoten onderlaag levert de hoogste glansgraad op. U kunt bij ons terecht voor glas in alle denkbare kleuren.

De toepassingen zijn nagenoeg onbegrensd. Van werkblad of deur tot unieke vloer of wandbekleding. Zowel voor binnen- als buitengebruik. Ook kunt u ervoor kiezen om elke zijde een andere kleur te geven. Bijvoorbeeld bij een scheidingswand of windscherm.

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring