zoeken


Geïntegreerde jaloezieën


Wie kiest voor veel glas in zijn woning of bedrijfspand, doet dat heel bewust: glas laat het natuurlijke daglicht binnen, waardoor de omgeving als licht, transparant en ruimtelijk wordt ervaren. Veel glas heeft echter ook een nadeel: licht is niet het enige wat binnenkomt, ook veel warmte.

gs-jaloezie-glas-01.jpg
Ramen met geïntegreerde jaloezieën bieden dé oplossing. Bijkomend voordeel van deze geïntegreerde zonwering is dat een tijdrovende klus van het schoonmaken van traditionele jaloezieën u bespaard blijft. Het zelf regelen van privacy op de momenten dat u dat zelf wenselijk vind! De systemen zijn zowel leverbaar in de uitvoering met handmatige bediening als elektrisch bedienbaar. Er zijn ook systemen met een solar paneel welke voor de stroom zorgt voor de motor wat de aanleg van elektrische bekabeling naar een transformator overbodig maakt. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wij voeren de producten van Screenline.

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring