zoeken

 • deur-van-glas-01.jpg

  Glazen deur

  Een enkele of dubbele glazen deur met deurbeslag en scharnieren in vele soorten en maten leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 • deur-van-glas-02.jpg

  Deurbeslag

  Er zijn vele soorten en maten deurbeslag mogelijk zoals een deurklink met of zonder slot, een deurknop of een deurhendel. Informeer naar de mogelijkheden.

 • deur-van-glas-03.jpg

  Glas bewerking

  Volledig transparant, gedeeltelijk of zelfs volledig mat, met of zonder reliëf, kleur ... de mogelijkheden zijn heel divers.

 • deur-van-glas-04.jpg

  Deur scharnieren

  Er zijn diverse modellen scharnieren verkrijgbaar. Zo zijn er scharnieren voor bevestiging tegen de muur maar ook voor bevestiging tussen vloer en plafond. Informeer naar de mogelijkheden.

Deur.in-glas.nl


Een glazendeur geeft sfeer en vorm aan een woon- en werkruimte. Het bedrijfspand of de woning krijgt een moderne en exclusieve uitstraling.

Glas creëert bovendien een ruimtelijk effect en zorgt voor veel lichtinval. De meeste mensen ervaren dit als prettig. Glas wordt zowel toegepast in binnen- als buitendeuren. We gebruiken hiervoor meestal gehard glas van 8, 10 of 12 mm dik. Dit is wel vijf keer zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Uiteraard leveren wij ook het glasbeslag, waarbij u kunt kiezen uit diverse toonaangevende merken, types en uitvoeringen.