zoeken

 • _DSC1127.jpg

  Het jaloezie in glas systeem van Screenline

  Geïntegreerde zonweringsystemen voor ramen en deuren
  Handbediend of elektrisch en onderhoudsvrij

 • _DSC5619.jpg

  Voorbeeld van jaloezie glas

  Een mooi voorbeeld van jaloezie glas. Doordat de jaloezie tussen het glas zit, is schoonmaken niet meer nodig.

 • _DSC1100.jpg

  Jaloezie systeem

  Het nog in te bouwen jaloezie systeem lijkt op een 'normaal' jaloezie systeem maar is specifiek voor gebruik tussen het glas.

 • _DSC3001.jpg

  Lamellen tussen het glas uit eigen productie in Beek

  Op bovenstaande detailbeeld is duidelijk te zien dat de lamellen tussen het glas zitten.

Jaloezie.in-glas.nl


Groot nadeel van zonweringssystemen zoals lamellen en jaloezieën is het schoonmaken. Een tijdrovende en vervelende klus. Bovendien bestaat de kans op het beschadigen of knikken van de dunne lamellen.

HGB levert dubbelglas voor ramen en deuren met ingebouwde jaloezieën. Zeer effectief, stijlvol en geen gedoe (meer) met schoonmaken. Deze systemen zijn zowel leverbaar in handbediende en in elektrische uitvoering, eventueel met een solar paneel zonder transformator. Alleen kantelbaar (voor deuren) en zowel kantelbaar als optrekbaar.

Op vele plekken waar privacy een rol speelt kan het product worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, keuken of naast de voordeur in het zijlicht maar ook bij zwembaden of sauna's.

Screenline zonwering bevindt zich tussen het glas en is “van buiten af” te bedienen. Op plekken in huis waar privacy gewenst is kunnen Screenline producten worden toegepast. Bijvoorbeeld in de gang naast de voordeur: geen wapperend gordijn meer welke bij het sluiten van de voordeur tussen kozijn en deur belandt. Of gebruik de Screenline zonwering
op de slaapkamer als extra regulering van het licht naast de gordijnen. Screenline zonwering is uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens. De lamellen staan immers niet bloot aan vuil, stof en (kook-) vocht en blijven daardoor mooi schoon.

Voordelen: Geen tijdrovend en vervelend poetsen van jaloezieën omdat de Screenline zonwering immers zit opgesloten tussen het dubbel glas.Hierdoor is er ook veel minder kans
op beschadiging van de dunne en fragiele metalen lamellen, ze blijven kreuk en vet vrij, evenals de touwtjes, die blijven mooi schoon en kunnen ook niet worden beschadigd.
Alleen ramen wassen en klaar!

Bedrijfsmatig zijn er ook veel toepassingen te bedenken: afscheidingen voor praktijkruimtes
bij artsen en fysiotherapeuten, in sauna’s of kantoren. Voor ruimtes waar vrijwel volledige duisternis is gewenst bestaat er een speciale uitvoering, de Screenline black-out.

Screenline zonwering is onder andere verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen, maar naast deze, zijn er nog andere uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden.

C-uitvoering: Handbediend:
- met koord kantelbaar en optrekbaar
- met draaiknop op het glas alleen kantelbaar
- met draaistang alleen kantelbaar

W-uitvoering: Elektrisch bediend d.m.v. zonnecellen
met afstandbediening en swipe knoppen kantelbaar en optrekbaar

P-uitvoering: Handbediend met draaiknop op de glaslijst alleen kantelbaar

Vrijwel alle uitvoeringen worden geleverd met warm-edge afstandhouders. Deze worden gevuld met een droogmiddel en zorgen voor een betere isolatie aan de randen van het glas. Ze worden standaard in grijs uitgevoerd, maar kunnen ook voor speciale uitvoeringen in zwart worden geleverd. De afstandhouders zijn in diverse breedtes te krijgen om in combinatie met de glaswensen op een uiteindelijke totaaldikte uit te komen zodat ze kunnen
worden ingebouwd in de kozijnen.

De lamellen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
S-102 Wit, S-106 Geel, S-125 Beige, S-130 Groen, S-142 Blauw, S-149 crème, S-155 Grijs, S-156 Glans Zilver en S-157 Mat Zilver

Directe afname bij de fabrikant en assemblage in eigen productie in Beek.

Bekijk hier de volledige garantievoorwaarden en leveringsvoorwaarden.

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring