zoeken

 • reparatie-van-glas-01.jpg

  Reparatie en renovatie

  HGB is 24/7 bereikbaar voor het repareren van gebroken ruiten.

 • reparatie-van-glas-02.jpg

  Speciale reparaties

  U kunt bij HGB ook terecht voor de renovatie en reparatie van speciale ruiten zoals bijvoorbeeld glas in lood.

Renovatie en reparatie.in-glas.nl


1 Uur Service

Wij produceren isolatieglas in 1 uur en dat is uniek in Zuid-Limburg!

Wij bieden de keuze uit:

 • normale levertijd tegen onze standaard prijs: levertijd minimaal 5 werkdagen.
 • 24-uur service met 30% toeslag en eventueel bijkomende kosten: vandaag vóór 12uur bestellen en afhalen de volgende werkdag na 13 uur.
 • 1-uur service met 50% toeslag: vandaag voor 12uur bestellen en afhalen morgen vanaf 8uur.
 
Een en ander zal op het moment van bestelling moeten worden bekeken of onze productiecapaciteit het toelaat.


Het glas is natuurlijk wel duurder dan isolatieglas met een standaard levertijd maar in bepaalde gevallen rechtvaardigt deze meerprijs de bijzonder korte levertijd. Vaak kan dezelfde werkdag namelijk door het herstelbedrijf nog een nieuwe isolatieruit worden gemonteerd, zodat extra kosten van bijvoorbeeld een noodreparatie of eventuele bijkomende transportkosten van een fabriek uitblijven, waardoor het glas uiteindelijk goedkoper is. 

Onze extra productiekosten vloeien voort uit het feit dat wij niet kunnen optimaliseren zoals dat bij grote producties wel gebeurt en bovendien wordt elke ruit apart vervaardigd. 

Bij een inbraak is het erg aangenaam als de schade snel wordt hersteld zodat, en de vaak vervelende ervaringen ook weer vlug kunnen worden vergeten. Of gewoon als u vergeten bent isolatieglas te bestellen en er morgen een nieuw kozijn of deur wordt gemonteerd. Ook dan is het natuurlijk mogelijk van deze service gebruik te maken en staat het glas voor u klaar om te worden afgehaald.

Technische gegevens


Geproduceerd kan worden, thermisch glas met een lucht gevulde spouw van 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 20mm en 24mm met een maximale afmeting van 1600mm x 3210mm. Wij produceren standaard-, en HR+ isolatieglas bestaande uit combinaties van 4mm, 5mm, 6mm en 8mm blank glas. Ook een blanke ruit gecombineerd met gelaagd glas, draadglas of ornament glas (indien voorradig), is eventueel mogelijk. 

Ons glas, vervaardigd met de '1 uur service', zal in beginsel moeten worden afgehaald en is in het bijzonder bedoeld voor glas-, schilder-, en timmerbedrijven of andere plaatsings- dan wel herstel bedrijven.

 Hiernaast bieden wij ook particulieren de mogelijkheid het glas af te halen en, indien onze planning het toelaat, de reparatie door ons deze zelfde werkdag te laten uitvoeren.

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring