zoeken

 • ruit-van-glas-01.jpg

  Hoge kwaliteit HR ruiten

  HGB HR ruiten zijn van de hoogste kwaliteit en worden in onze moderne werkplaats op maat gemaakt.

 • ruit-van-glas-02.jpg

  Groot assortiment

  Wij hebben een groot assortiment glas zoals gewapend draadglas, figuurglas, craquele glas, matglas en nog veel meer. Wij informeren u graag over de soorten en verschillen.

 • ruit-van-glas-03.jpg

  Plaatsen van de ruiten

  Het plaatsen van de ruiten kan in nieuwe maar ook bestaande raamkozijnen. Hierboven hebben wij nieuwe ruiten in de bestaande raamkozijnen van een kerk geplaatst.

 • ruit-van-glas-04.jpg

  Snelle service

  Omdat wij heel veel soorten glas op voorraad hebben, kunnen wij bij schade snel en vaak binnen enkele uren een oplossing bieden.

Ruit.in-glas.nl


“Ruit”, een woord wat vaak als verzamelnaam voor glas wordt gebruikt.

HGB moet dit woord dan invullen met een juiste glaskeuze. Wij helpen u hier graag bij.

Etalage

Waar de functie van glas in ramen van woningen en kantoren vooral lichtinval is, daar heeft het bij winkeletalages nog een andere functie: de consument laten zien wat er zoal te koop is.

Hem of haar als het ware verleiden om de winkel te betreden. Glas van etalages moet kraakhelder zijn, en kan worden voorzien van een vuilafstotende coating, slijt- en krasvast en bovendien tegen een stootje kunnen. Het glas kan eventueel geleverd worden in een extra heldere uitvoering waardoor het minder snel spiegelt. Reflectie kan ook worden verminderd door de ruit niet volledig “recht” te zetten maar iets uit het lood. Dit zal altijd bouwkundig moeten worden bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring