zoeken

Service van A tot Z

Wie eenmaal een keuze voor een glastoepassing heeft gemaakt, wil de zekerheid hebben dat dit een juiste keuze was. Naast de wetenschap dat u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit van de geleverde producten en dat u een passend advies hebt gekregen, wilt u ook zekerheid over de service. Met andere woorden, hoe is het met de nazorg geregeld?

HGB verzorgt de order vanaf het allereerste advies tot aan levering, montage en nazorg. Als u opmerkingen of vragen heeft, laat het ons weten. Ook als u na enige tijd blijkt dat er nog vragen over zijn gebleven, staan wij u graag te woord. Door de grote verscheidenheid aan informatie over glasproducten kunt u af en toe door de bomen het bos niet meer zien. Wij zullen u ons advies nogmaals toelichten en de juiste keuze toelichten.

raam-afb.png

Ruime bereikbaarheid

Het bedrijfspand van HGB op Industrieterrein Beekerhoek (nabij Makado) is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeervoorziening waar u gratis kunt parkeren. Ons kantoor en showroom is elke werkdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Het magazijn is vanaf 07.30 uur geopend.

Desgewenst maken wij ook buiten de normale openingstijden, op zaterdag of in de avonduren, graag een afspraak met u.

Doe een afspraakverzoek

Eerlijk advies

Glas is in alle soorten en maten te verkrijgen. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn legio. U mag ervan uitgaan dat HGB u een passend en eerlijk advies kan geven.

Desgewenst maken wij ook buiten de normale openingstijden, op zaterdag of in de avonduren, graag een afspraak met u.  In verband met onze persoonlijk benadering in ons advies stellen wij het op prijs een afspraak met u te maken. Op deze manier kunnen wij de benodigde tijd voor u reserveren en zorgen wij ervoor dat een van onze medewerkers aanwezig is om uw vragen op een vakkundige manier te beantwoorden. Daarmee voorkomen we dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met het advies van HGB maakt u de juiste keuze.

guarantee-stamp-afb.png

Gegarandeerde garantie

Garantie is pas echt garantie als u zeker weet dat de leverancier alles in het werk zal stellen om een eventuele onvolkomenheid bij de levering van het product te herstellen. Bij HGB dus geen verkoopvoorwaarden met de bekende kleine letters die voor meerdere uitleg vatbaar zijn. Niet alleen onze producten zijn glashelder, ook onze garantie.

1-uur service

Wie bij HGB iets laat maken, heeft de keuze om het producten zelf af te halen of het door ons te laten bezorgen. De handige doe-het-zelvers zullen de montage zelf voor hun rekening nemen. Wie niet zo handig is of geen tijd heeft om het zelf te monteren, kan dit ook door onze eigen monteurs laten uitvoeren.

HGB beschikt over een eigen monteurs. Dit team bestaat uit vakbekwame monteurs met een lang dienstverband en jarenlange ervaring in de glasbranche. Vakmensen die precies van de hoed en de rand weten en die met hun kennis de producten op een juiste manier weten te monteren.

HGB_achtergrond_glas.jpg

Wij maken gebruik van cookies (o.a Google Analytics) om de gebruikservaring op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring